Wie ben ik? - Barbara Boogert Personal Training
16080
page-template-default,page,page-id-16080,bridge-core-2.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16481

Wie ben ik?

Sport en lesgeven zijn een rode draad door mijn leven. Dit is met name gegroeid door mijn keuze voor het CIOS destijds. Tijdens het studeren gaf ik groepslessen van Les Mills en dit bleef ik doen naast mijn baan.

Later volgde er een gezin van inmiddels 4 kinderen en dan kom je erachter hoe kostbaar je tijd is. Ik besloot me volledig op mijn passie te richten en friste mijn kennis op door een personal training opleiding te volgen. In 2014 startte ik met het begeleiden van mensen en ben ik groepslessen gaan geven bij Hangar17 in Hoogerheide.

Om als coach te groeien heb ik in de loop van de jaren verschillende opleidingen gevolgd waaronder:
– CrossFit level 1
– CrossFit level 2
– Kettlebell training
– CrossFit Gymnastics

Het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl en een betere versie van zichzelf is voor mij een enorm dankbaar proces en elke keer ben ik weer dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken..

spacer
Barbara Boogert

8