Wat doe ik - Barbara Boogert Personal Training
16042
page-template-default,page,page-id-16042,bridge-core-2.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16481

WAT DOE IK VOOR U?

Om fit te worden en te blijven, zijn twee zaken van even groot belang. Hoe u beweegt  en wat u eet. Als uw Personal Trainer help ik u om de beste combinatie te vinden om snel blijvende resultaten te boeken.


Ik kies voor functioneel trainen, zowel 1 op 1 als in tweetallen. Deze manier van trainen gaat voor het maximale trainingseffect in minimale tijd. Zonder fitnesstoestellen, zware gewichten of urenlange schema’s. Het gaat om het uitvoeren van lichaamseigen bewegingen, waarbij zo veel mogelijk spieren tegelijk meewerken. De oefeningen zijn steeds verschillend om het lichaam steeds opnieuw uit te dagen. Dat geeft namelijk resultaat. Deze manier van trainen levert voor iedereen verbetering op. Voor beginners, topsporters en voor senioren. De training vindt plaats bij Hangar17 in Hoogerheide of op een eigen gekozen locatie.

cursusmap
Voor mijn voedingsadvies heb ik me aangesloten bij www.feelgood-food.nl. Dit programma bestaat uit 6 bijeenkomsten waarin de nadruk ligt op het aanleren van gezond eten en de juiste eetkeuzes maken. Natuurlijk is dit ook in een boek te lezen, maar de kracht van dit programma ligt in het bewust maken van wat er in eten zit en niet alleen het opvolgen van ‘tijdelijke’ recepten. Op een interactieve manier neem ik met u de feelgood-food map door die later als naslagwerk gebruikt kan worden. Als eenmaal duidelijk is hoe u de juiste eetkeuzes moet maken is het altijd mogelijk om hierop terug te vallen.