Personal Training - Barbara Boogert Personal Training
16385
page-template-default,page,page-id-16385,bridge-core-2.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16481

Personal training is voor iedereen!

Het is de meest effectieve trainingsvorm omdat u één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt. Het trainingsschema is speciaal afgestemd op uw doelstelling. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht(lichaamsvet), het verbeteren van uw conditie, het opbouwen van spiermassa of werken aan een fit en gezond lichaam.

Dit trainingsschema, een stok achter de deur, een motivator en een coach op voedingsgebied zorgen samen voor het beste, blijvende resultaat. De tijd en locatie( trainingen kunnen binnen, buiten, thuis of op de sportlocatie Hangar17) zijn door u te bepalen en maken het makkelijker om deze veranderingen in uw leven aan te brengen.

De trainingen zijn gericht op functionele bewegingen, zonder ingewikkelde apparaten en zijn steeds gevarieerd rekening houdend met uw doelen.