Barbara Boogert Personal Training | Testimonials
16454
page-template-default,page,page-id-16454,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Slide background

Testimonials

“Barbara stemt haar training af op jou als persoon. Hierdoor weet ze mensen te stimuleren en helpt ze je doel te bereiken. Door haar enthousiasme en deskundigheid ben ik veel kilo’s kwijtgeraakt en ben ik sterker geworden (zowel mentaal als fysiek). Elke keer kijk ik weer uit naar onze training.”

– Wanda –

“Hierbij stel ik mijzelf even voor Ik ben Robert-Jan Suijkerbuijk en ben nu 2,5 jaar aan het trainen bij Barbara. 2,5 jaar geleden ben ik via Hangar 17 gekoppeld aan Barbara. Mijn doel was af te vallen en fitter te worden maar op een manier dat het ook vol te houden is. Na een intake gesprek en een duidelijk uitleg van Barbara wat de mogelijkheden zijn heeft Barbara samen met mij een plan opgesteld. Na 2,5 jaar kan ik zeggen dat door o.a. de zeer professionele begeleiding en trainingen van Barbara de gestelde doelen in zicht zijn. Haar trainingen zijn afwisselend en ze motiveert je altijd zodat je het beste uit je training haalt.”

– Robert-Jan –

“In mei 2017 ben ik bij Barbara begonnen met PT trainingen; het doel: afvallen, me fit voelen en conditie opbouwen. Nu 2 jaar later voel ik me fitter dan ooit en ben bijna 20 kilo lichter. 

Toen ik begon had ik nooit kunnen denken dat de trainingen met Barbara me zoveel zouden brengen. Het trainen is uiteindelijk zoveel meer dan alleen maar sport. Ik ben gecoacht door Barbara op het gebied van voeding en sport maar ook mentaal is ze er altijd voor me geweest. Ze weet heel goed de juiste snaar te raken en je te motiveren door te gaan; zelfs en misschien wel juist als het moeilijk is. En moeilijk is het ook écht weleens geweest.

Ik heb heel wat tranen gelaten. Dat geeft aan hoezeer ik haar vertrouw; Barbara heeft oprecht interesse in je als mens en dat merk je in haar coaching. Ze weet wie ze voor zich heeft.

Door de motivatie van Barbara, haar eerlijkheid en openheid voel je het commitment dat je zelf moet hebben om dit te doen alleen maar groeien.
Barbara weet duidelijk uit te leggen wat bewegen en voeding met je doet. Op die manier krijg je inzicht en meer motivatie en inspiratie om door te gaan.

Ik kan zeggen dat mijn leven écht enorm is veranderd door de trainingen bij Barbara. Ik voel me vele malen beter en fitter maar bovenal heb ik inzicht gekregen in mijn voeding en wat goede voeding met je doet, daarnaast heb ik geleerd hoe mijn lijf beweegt, hoe ik het kan inzetten en hoe ik functioneel kan bewegen.

Het plezier en de positiviteit die Barbara uitstraalt werkt heel aanstekelijk; ik had nooit gedacht dat ik trainen zo ontzettend leuk zou gaan vinden en me zo goed zou kunnen voelen. Ik ben Barbara heel erg dankbaar.”

– Ilse –

“Barbara staat voor doorzettingsvermogen, eerlijkheid, positiviteit en vooral is ze heel lief. Dankzij haar sta ik fitter en zelfbewuster in het leven. Je kan altijd op haar rekenen.”

– Gerda –